Aanmelden

Als een kind drie jaar is gaan ouders zich oriënteren op de keuze van een basisschool. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Zo krijgt u een zo volledig mogelijk beeld van de school en kunt u bepalen of De Ark de toekomstige school is waar u uw kind aan wilt toevertrouwen.

Na het kennismakingsgesprek en de rondleiding, wat ongeveer een uur duurt, geven wij een inschrijfformulier mee naar huis. Zodra we dit ingevuld retour hebben ontvangen is uw kind officieel ingeschreven op De Ark.

Nadat uw kind is ingeschreven nemen de leerkrachten van de kleutergroep ruim op tijd contact met u op om afspraken te maken over het wennen. De leerkrachten van de kleutergroep besteden ruim aandacht aan kinderen die pas op school zitten om hen zo snel mogelijk aan het schoolgaan te laten wennen. Soms is het schoolgaan voor een 4-jarige nog heel erg vermoeiend. In overleg met de leerkracht kan dan voor een tijdelijke alternatieve schooltijdenregeling gekozen worden.

Afspraak rondleiding

Voor een oriënterend gesprek en/of rondleiding door de school kunt u een afspraak maken met de schoolleider Tjallina Liebregts, telnr. 0224-212933.